واریز ۱۹ هزار میلیارد تومان سود برای ۱۲ میلیون سهامدار بورس زمان واریز اعتبار کالابرگ الکترونیک (مرحله سوم) دهک‌های چهارم تا هفتم اعلام شد نرخ کرایه از مرز تا نجف و کربلا برای اربعین ۱۴۰۴ چقدر است؟ سبد دارایی ۹۱ هزار سهام‌دار با «همیار» بیمه شد کاهش ۲۵درصدی تأمین ارز واردات از ابتدای سال ۱۴۰۴ شرایط خرید ارز اربعین ۱۴۰۴ در پیام‌رسان «بله» اعلام شد رئیس اتحادیه طلا و جواهر مشهد: تعداد زیادی از واحد‌های صنفی به دنبال ابطال پروانه هستند | مردم طلای آب‌شده خریداری نکنند بررسی قیمت دینار عراق در بازار آزاد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) | امروز نرخ ارز اربعین چقدر است؟ بورس کانال ۲.۸ میلیونی را پس‌گرفت | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۸ تیر ۱۴۰۴) پایانه‌های فروش وصل و پایدار است | اختلال برطرف شد واریز مرحله دوم سود سهام عدالت عملکرد مالی ۱۴۰۲ به کجا رسید؟ قیمت طلا در مشهد اعلام شد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۸ تیر ۱۴۰۴) | ریزش قیمت‌ها در بازار ارز قیمت خودرو امروز (۲۸ تیر ۱۴۰۴) | سقوط قیمت‌ها به زیر نرخ کارخانه بورس در  سایه خروج حقوقی ها و  بی اعتمادی سهام داران   تجهیز ۴۸۵۰ مشترک پرمصرف به کنتور هوشمند در خراسان رضوی «تولید» نیازمند یارانه هدفمند | فرایندهای اداری، مانع حمایت از  صنعت قیمت طلا در بازار جهانی امروز (۲۸ تیر ۱۴۰۴) | مسیر پرونده هفتگی طلای جهانی با کاهش دلار تغییر کرد قیمت برنج تا دو هفته آینده کاهش می‌یابد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) جزئیات پرواز‌های اربعین اعلام شد + قیمت بلیت نجف از استان‌های مختلف ایران قرارداد‌های کار و امنیت شغلی دو رکن اساسی برای حفظ حقوق کارگران هستند آیا کالابرگ الکترونیکی دهک ۴ تا ۷ این هفته واریز می‌شود؟ پرواز‌های امارات به تهران از سرگرفته شد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه برای فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) قیمت دینار فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) چند؟ پیش‌بینی بورس برای فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) + جزئیات نمودار رشد پیک تقاضای برق نزولی شد تصویب لایحه جدید آمریکا صعود دیگری در قیمت رمزارزها را رقم زد بازار ارز در آستانه تغییر | چرا خرید دلار در این مقطع منطقی نیست؟
سرخط خبرها

بررسی آمار تولید و فروش ایران خودرو و سایپا | ۱۸ هزار خودروی ناقص کف پارکینگ خودروسازان!

  • کد خبر: ۸۹۰۶۸
  • ۰۱ آذر ۱۴۰۰ - ۱۵:۵۴
بررسی آمار تولید و فروش ایران خودرو و سایپا | ۱۸ هزار خودروی ناقص کف پارکینگ خودروسازان!
مقایسه و بررسی آمار تولید و فروش ایران‌خودرو و سایپا نشان می‌دهد که در مجموع هفت ماه سال جاری بالغ بر ۴۳۳ هزار خودرو تولید شده که بیش از ۴۱۵ هزار دستگاه آن تجاری و روانه بازار شده است، اما قریب به ۱۸ هزار دستگاه از محصولات این دو خودروساز بزرگ به مرحله تجاری‌سازی نرسیده و احتمالا ناقص، کف پارکینگ خودروسازان باقی‌مانده است.

به گزارش شهرآرانیوز، طبق آمار ارائه شده توسط خودروسازان بزرگ کشور به سازمان بورس، از ابتدای سال جاری تا پایان شهریورماه، در مجموع ۴۳۳ هزار و ۶۱۳ دستگاه خودرو در ایران‌خودرو و سایپا تولید شده که برای ۴۱۵ هزار و ۶۳۷ دستگاه فاکتور فروش صادر شده است.

در مجموع هفت ماه سال جاری ۲۴۲ هزار و ۲۷۶ دستگاه در گروه صنعتی ایران‌خودرو تولید شده است که از این تعداد برای ۲۲۶ هزار و ۱۲۴ دستگاه فاکتور فروش صادر شده و براین اساس قابلیت تجاری‌سازی داشته است و ۱۶ هزار و ۱۵۲ دستگاه الباقی تولید این مدت ناقص در پارکینگ خودروسازی باقی‌مانده است.

این در حالیست که گروه خودروسازی سایپا در هفت ماهه امسال ۱۹۱ هزار و ۳۳۷ دستگاه خودرو تولید کرده و برای ۱۸۹ هزار و ۵۱۳ دستگاه خودرو فاکتور فروش صادر کرده است؛ بدین ترتیب ۱۸۲۴ دستگاه از محصولات تولیدی این گروه خودروسازی قابلیت تجاری‌سازی نداشته است.

۱۷ هزار و ۹۷۶ دستگاه خودرو ناقص ایران‌خودرو و سایپا

طبق آمار ۱۷ هزار و ۹۷۶ دستگاه از تولیدات هفت ماهه خودروسازان بزرگ کشور تجاری نشده است که همانطور که اشاره شد، از این میزان ۱۶ هزار و ۱۵۲ دستگاه متعلق به ایران‌خودرو و ۱۸۲۴ دستگاه متعلق به گروه سایپا است.

از مجموع ۲۴۲ هزار و ۲۷۶ دستگاه تولیدی گروه صنعتی ایران‌خودرو طی هفت ماهه امسال، ۱۵۹ هزار و ۶۱ دستگاه از محصولات خانواده پژو (به‌جز پژو ۲۰۰۸) تولید کرده که ۱۵۴ هزار و ۹۵۲ دستگاه آن را فروخته است؛ همچنین ۱۰۳ دستگاه پژو ۲۰۰۸ تولید کرده که همه ۱۰۳ دستگاه آن فروخته شده است.

پس از پژوها، ایران‌خودرو ۳۰ هزار و ۷۹۴ دستگاه از محصولات خانواده سمند در هفت ماهه ابتدایی ۱۴۰۰ تولید کرده که برای ۳۰ هزار و ۳۸۰ دستگاه آن فاکتور فروش صادر شده است.

همچنین در این مدت، ۲۹ هزار و ۱۹۷ دستگاه دنا، ۱۶ هزار و ۹۰۸ دستگاه رانا و ۲۹۶۸ دستگاه تارا در مجموعه گروه صنعتی ایران‌خودرو تولید شده است که به ترتیب از این میزان تولیدها، ۲۴ هزار و ۸۱۶ دستگاه دنا، ۱۰ هزار و ۲۶۵ دستگاه رانا و ۲۱۸۰ دستگاه تارا فروخته شده است.

ایران خودرو در محصولات مونتاژی نیز در نیمه ابتدایی امسال، عملکرد تولید ۳۲۴۵ دستگاه هایما و همانطور که اشاره شد ۱۰۳ دستگاه پژو ۲۰۰۸ را ثبت کرده است که به ترتیب ۳۴۲۱ دستگاه هایما و ۱۰۳ دستگاه پژو ۲۰۰۸ فروخته است.

همانطور که در گزارش‌های قبیل یاد شده است، از تولیدات مونتاژی پیشین این گروه صنعتی، سه دستگاه تندر (L ۹۰)، یک دستگاه دانگ‌فنگ و از تولید‌های داخلی گذشته آن سه دستگاه وانت آریسان از ابتدای سال جاری تا پایان مهر در آمار فروش این گروه خودروسازی ثبت شده است.

سایپا از هر خودرو چند دستگاه تولید و چند دستگاه فروخته است؟

در گروه خودروسازی سایپا نیز در طول هفت ماهه سال جاری همانطور که اشاره شد، ۱۹۱ هزار و ۳۳۷ دستگاه خودرو تولید شده است که از این میزان به ترتیب ۱۲ هزار و ۸۲۵ دستگاه سهم وانت‌های سایپا، ۱۶۶ هزار و ۶۶۰ دستگاه سهم خانواده تیبا، ۱۳۰ دستگاه سهم آریو s ۳۰۰ و ۱۱ هزار و ۷۲۲ دستگاه سهم شاهین بوده است.

طبق آمار، گروه خودروسازی سایپا در محصولات خانواده پراید با توجه به توقف انواع پراید‌ها تنها تولید وانت پراید (سایپا ۱۵۱) داشته است که ۱۱ هزار و ۴۶۵ دستگاه آن را فروخته است.

همچنین از ابتدای امسال تا پایان شهریور ماه، ۱۶۶ هزار و ۶۵۶ دستگاه از محصولات خانواده تیبا و ۱۱ هزار و ۳۲۰ دستگاه شاهین را تجاری‌سازی و برایشان صورت مالی ثبت کرده است.

این خودروساز همچنین ۵۸ دستگاه از محصولات پراید سواری، سه دستگاه آریو، یک دستگاه سراتو و ۳۶۲ دستگاه چانگان (پرایدها، سراتو و چانگان‌ها مربوط به تولید‌های قبل از سال ۱۴۰۰ است) طی هفت ماهه امسال در آمار فروش خود به ثبت رسانده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->